lørdag 30. juni 2012

Pene Peoner

Jeg henger meg på Anne på moseplassens  og hennes samling av peoner :) Etter det vanvittige regneværet i går er ikke peonene noe særlig tess. Godt jeg tok noen med inn for et par dager siden! Og gjett om jeg ble overrasket når jeg besøkte busken som jeg hadde plukket blomster fra hadde andre blomster nå enn de jeg plukket inn! Bildene under er peoner fra samme plante:Er det mulig?? Eller kanskje det er to planter som er plantet VELDIG tett? Men det ser virkelig ut som om det bare er en knoll. Ja ja, fine blomster er det i alle fall:) På bildene under her er det av annen peon-plante og den har gult senter. Den åpner seg på samme måte som en nyperose og ligner litt på den egentlig.

Været har virkelig vært lite hensynsfullt med blomstene....I dag hadde jeg håpet på litt bedre vær, men det ser dårlig ut. Vinden uler og det er regntungt. På den positive siden er det en perfekt dag for vaffler og kakao:)

Ha en riktig fin lørdag!!

5 kommentarer:

 1. Hei!
  Så flotte Pioner! Det må være en ponus å få to ulike blomster på en plante :)

  Ønsker deg en fin lørdag! klem

  SvarSlett
 2. Flotte peoner! Jeg vil nesten tro at det må være to forskjellige røtter som har blitt plantet veldig tett ja. Ha en fin lørdag!

  SvarSlett
 3. Utrolig vakre disse du har her, så er det gøy med noen kuriositeter da :)

  SvarSlett
 4. Så morsomt da, at den plutselig slang ut en ny blomsterform. Nydelig :D

  Kjempehyggelig at du tok peonutfordringen!

  SvarSlett
 5. Nydelige pioner. Artig at det kommer to forskjellige blomster :)

  SvarSlett