søndag 1. juli 2012

Stinkende nyttig

Jepp! Gubben i huset har laget neslevann! Nå står det i en balje bak drivhuset og sprer død og fordervelse for luktesansen. Jeg har forsøkt å gjøre en innsats for å bli kvitt den, men gjorde den tabben! Vannet med det i drivhuset! Ikke smart.....

Resten av hagen fikk selvsagt sin andel, men ærlig talt vet jeg ikke om det er verdt det. Lukten er sterk og selv etter x antall håndvask satt lukten på hendene. Nei takke meg til kompostjord! Nå får vi bli kvitt greiene sporentreks!

Men nå har vi i alle fall prøvd det! Vært der-gjort det- og gjør det ikke igjen:)

Brokolien som ble høstet forrige helgen smakte og luktet fortreffelig! Nam!


Ha en flott søndag!

5 kommentarer:

 1. Jeg som hadde en plan om å prøve neslevann.. kanskje jeg bare skal hoppe over den planen.. kan vel lære av andres feil innimellom ;-)

  SvarSlett
 2. Neslevann lukter ikke godt, nei! Det er bare å lute i trillebåra, når jeg har glemt igjen ugress og det har stått i regnvær noen dager. Men det gjør godt da :))

  Flott brokoli du har høstet! Alle mine døde, men jeg har igjen to blomkål!

  Ha en fin sommerkveld. Klem

  SvarSlett
 3. Nei, det er helt sikkert at det ikke lukter godt. Men det er jo bare en måte å finne ut det på, nemlig å teste det ut ;-) Godt at du har andre ting i hagen som både smaker og lukter godt!

  SvarSlett
 4. Jeg har hatt neslevann stående i noen uker, og igår silte jeg det opp i bøtter. Lukter ikke godt nei. Brukte øsekar for å få det i vannkanna så fikk det heldigvis ikke på henda. Men blomstene satte nok stor pris på det. Hvis det ikke var ren innbildning fra min side, så de mye freshere ut idag :)

  SvarSlett
 5. Inne i drivhuset blir det kanskje litt heftig, men ute går det raskt over synes jeg. Har ei bøtte som snart er klar nå :)
  Nyt dagen.

  SvarSlett