fredag 6. juli 2012

Drivhus-tomater!Det er så morsomt at tomatene har kommet!! Grønne er de fortsatt alle mann, men forhåpentligvis er det ikke lenge til før jeg kan plukke noen. Jeg startet veldig ordentlig i vår med merkelapper på pottene men de er borte for lengst:) Det er likevel ikke så vanskelig å se forskjell på frukten:

 Hjerte

 Plomme ev. oliven?


Knørva??


 He he- lett å se at de er forskjellige selv om det kanske ikke var så lett å sette navn på dem:) Inni drivhuset er det frodig og fint! Det ble faktisk så frodig at jeg måtte ta ut den ene physalisen:) Så nå står den midt i solsteika på verandaen!Det vil si, når det er sol da:)  Selv med den ute er det ganske fullt inne i drivhuset.


Agurken har virkelig kommet seg i det siste og jeg forsøker å få den til å klatre opp tråden. Jeg må binde opp flere av tomatene også, det tar jeg når jeg får tid en dag for nå er det jo ferie!! Nå skal alle arbeids-papirene legges vekk og ferien nytes!

God sommer!!!

4 kommentarer:

 1. Herlig og frodig i drivhuset ditt! Jeg har bare tomatblomster enda, så det har nok kommet lenger hos deg!

  Kos deg og nyt det! Klem

  SvarSlett
 2. Ja det var jammen frodig i drivhuset ditt :) Og store og fine tomater! Bare å glede seg til de blir røde og fine da! Vi har spist egendyrket agurk i flere uker allerede, og det er såååååå godt!
  Ønsker deg en god helg :)

  SvarSlett
 3. Flott drivhus men mange grønne tomater. De blir sikkert gode med litt sol :) Klem fra Tua

  SvarSlett
 4. Det blir mye hage og drivhuskos nå når det er ferie :-)
  Ønsker deg en fin ferieuke, forhåpentligvis med sol og varme ;-)

  SvarSlett