mandag 9. juli 2012

Min hvite rabattJa, min hvite rabatt ble i våres til hvit, blå og rosa og så skjedde det visst noe for nå er det to gule klatreroser der, hvite og rosa revebjeller (blomstrer neste år) rosa ryllik, røde blodtopper, masse limefarget osv osv...For øyeblikket er det meste grønt uansett så det er vanskelig å se at jeg har gått amokk:) Ja,ja. jeg er nå veldig fornøyd med å ha sådd ca 90% av alle plantene i bedet jeg! Anbefaler sterkt å så stauder fra frø!


Husker ikke hva rosen heter, men har beholdt lappen på:) Og på bildet under er det Anisisop- og akkurat denne varianten er skikkelig stilig. Sterke limefarger på bladene og sterk lilla blomster. Bildet yter ikke planten rettferdighet. Jeg skal definitivt ha mer limefarget bladverk i hagen etter denne fine overraskelsen.


Og mine små lavendel planter...de er jeg veldig glad i. Er veldig spent på hvordan de blr for nå står de med små knopper. 


Selv om det har blitt en salig blanding av farger så må jeg si jeg begynner å glede meg til neste sesong allerede. Har det så morsomt denne første sesongen med egen hage!

GOD SOMMER!

5 kommentarer:

 1. Hei!
  Det er kjempe spennende å så stauder selv, og det blir nok flere prosjekter i vinter. Det hender seg at jeg gleder meg til neste sesongen jeg også, særlig når jeg planter ut småe stauder nå!
  Nydelig rose du har i blomst nå!

  Nyt alt det flotte rundt deg! Klem

  SvarSlett
 2. Ja, det er kjempemorsomt å så egne stauder. Det blir nesten som barn å regne for oss hagegale ;-) Jeg har også små lavendelbabyer som skal snart blomstre. Ha en fin dag! Klem fra Marit

  SvarSlett
 3. Kjenner meg igjen i gleden over selvsådde blomster. Jeg gleder meg til neste runde også, for jeg har noen ideer alt for neste år.

  SvarSlett
 4. Det er moro med stauder man har sådd selv :) Jeg har anlagt en liten "barnehage" hvor mine selvsådde får stå og vokse seg store :)

  SvarSlett
 5. Lekkert, den anisisopen gillar jag verkligen färgen på. Hade sån tur att jag fått en fröplanta i fjor, nu hoppas jag att jag kan ta frö av blomman till hösten. Den är så stilig.

  SvarSlett