torsdag 5. juli 2012

Kroll-lilje!Må bare blogge kort om min ene kroll-lilje. Kjøpte nemlig to knoller som skulle bli en hvit og en rosa. Forundringen var derfor stor når jeg fikk en vanlig lilje og en hvit kroll-lilje! Vet ikke hvordan den vanlige liljen er ut enda for den er i knopp, men jeg håper den i det minste er rosa.

Tanken var å kjøpe en av hver og så skal de spre seg uhemmet:) Litt optimistisk kanskje men verdt et forsøk. Den ene hvite står i alle fall fint i bedet og lyser opp.

Ellers så er det mange andre store og små prosjekter i avsluttningsfasen her i heimen. Ute er jeg ferdig med et bed ved verandaen, det må bare grus på. Jeg har også fått begynt på et bed  som skal være langs gangveien til drivhuset. Inne er det siste finishen på kjøkkenet som må gjøres. Skal bli godt å kunne avslutte noen prosjekter etterhvert og ikke bare starte på nye hele tiden!

Ha en riktig fin ukeslutt!

5 kommentarer:

 1. Disse liljene er så fine! Blir spennende å se hvilken farge den andre får.
  Gleder meg til å se resultater av prosjektene deres etterhvert:)

  SvarSlett
 2. Martagonliljer er så flotte. De sprer seg ikke så mye, men øker litt og litt for hvert år som går. Får håpe den neste liljen er rosa da :-)

  SvarSlett
 3. Ergerlig når ting er feilmerket, men jeg håper den andre lilja er fin åkke som. Den hvite er lekker iallefall.

  SvarSlett
 4. Jeg har noen lilla martagonliljer,men denne hvite var jo helt fantastisk!Ha en fin dag!

  SvarSlett
 5. Må lære meg å bruke navnet Martagonlilje her i Norge:) Løken ble kjøpt over disk så det var ikke jeg som plukket den ut selv, men nå er jeg jo veldig nyskjerrig på den andre liljen da:) Ellers så høres lilla martagonlilje fint ut! Hvor kjøper man martagonliljer her i norge? Mine knoller kjøpte jeg i en spesialbutikk i Sverige.

  SvarSlett