mandag 11. juni 2012

Grønnsaksbed!Nå i helgen har vi fått gjørt endel i hagen selv om min høyre arm ikke helt har vært med på notene. Vi (dvs. min mann) har kjørt ut mer grus i grusgangen og bedene er fylt med jord.Det gjenstår litt gruslegging og vi må legge steiner men det er jo bare småprik! I går satte vi løk og squasj i bedet lengst bort og jordbær (markjordbær og Frida), squasj og gressløk i det andre. Ble overrasket  over hvor fort det gikk å fylle bedene. Jeg skulle gjerne hatt litt pastinakk og gulrøtter også, men det er ikke mye plass til det slik det ser ut nå. Må nok tenke litt på hvordan jeg skal få mer plass :) Gress-remsen skal tas bort og ny jord skal legges før vi planter bær busker der. Har en liten grønn trekant i høyre hjørnet på bildet, tror vi planter en busk der også men vi får se.

Når det gjelder mer gulrøtter og pastinakk så har jeg noen veranda kasser som kanskje kan fungere....Noen som har noen smarte tips? Jeg kan jo stappe enda mer i bedene, men vet ikke om det er så lurt. Hm....tenke tenke.....

Ha en riktig fin uke!

5 kommentarer:

 1. Ja bedene fylles fort opp vi tror vi har veeeeldig god plass ;o)
  Bra at flere tar sånne drastiske tiltak noen ganger,da får andre vite at det går bra :o)
  Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 2. Stilig, man kan få plass med mye i slike kasser. Men pasternakk, den tar plass, ikke noe for balkongkasser. Derimot kan man jo så gulrøtter i melkekartonger så det burde funka bra. Spennende med grønnsaker og squash er stilig i blomst og :)

  SvarSlett
 3. Gulrøtter bør jo gå bra i verandakasser :-) Flott kjøkkenhage, blir herlig å plukke godbiter her etterhvert!

  SvarSlett
 4. Hagen din vokser stadig til...det er morro å følge med...og det blir sikkert veldig flott.
  Nyt den nye uka.
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 5. Kjempe fin kjøkkenhage du har laget. Blomsterkasser har jeg brukt mange ganger, når det er mangel på plass.

  Klem

  SvarSlett