fredag 15. juni 2012

Drømer om smultron

Bilde fra kolonien, hvite smultron

Sitter inne i varmen etter en kald dag med mye vind og drømmer om varme sommerdager med hvite smultron i bedet....Ute er det glissent og lite fordig, og jeg er usikker på om det blir noen jordbær alls i år. Selvsagt går det å kjøpe, men det er jo noe spesiellt med egne.... Og fredagskvelden er full av fotball på TV og lite gøy å se på. Dessuten ser det ut som om det skal regne....Da er det godt at det er helg!! For i morgen skal vi kjøpe den siste jorden vi trenger til planter i bed og i drivhus, vi skal handle maling til dør og lister og om vi rekker skal vi flytte noen busker. Ha! Morgendagen ser lys ut:) Masse morro i vente!

Ønsker en god helg!!!

6 kommentarer:

 1. Hei!
  Jeg må nok innrømme at jeg er litt deppa om dagen jeg også, pga været. Det vil liksom ikke helt begynne, sommerværet i år!
  Vi får håpe sola kommer snart og at jordbærene dine blir røde og søte!

  Klem

  SvarSlett
 2. Det øser ned her også, men det gir jeg blaffen i :) Tar på fleece klær, de holder litt på varmen selv om de er våte, har mange par hansker, så hager jeg ivei.
  Lykke til med lørdagshagingen, klem fra Tua.

  SvarSlett
 3. Her regner det. Jeg overvejer om jeg skal tage regntøjet på og gå ud eller om jeg skal lave indendørs sysler.
  Ha´ en god dag.

  SvarSlett
 4. Ikke lenge til jordbærne dine er modne nå..
  Her har vi hatt mange regnbyger i helgen, men det er meldt sol og varmere de neste dagene:o)

  Ha en ny, fin uke!
  Heleneklem

  SvarSlett
 5. Har ikke sett sånne hvite jordbær før...håper virkelig både du og jeg får litt mer sol snart...det går jammen på "helsa" løs dette.
  Ha ei super uke.
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 6. Fullt så kallt vått och trist kan det ju inte vara, du skriver ju fortfarande vi. Nu som det är fotboll säger jag mig själv, men sån är det ju annars också...
  Kul med vita jordgubbar :)

  SvarSlett