onsdag 13. juni 2012

Snart nytt kjøkken!

Nå har vi holdt på med å pusse opp kjøkkenet en stund og nå nærmer vi oss slutten! I utgangspunktet så ikke kjøkkenet ille ut i det hele tatt (på avstand i det minste), men rent praktiskt var det grusomt. Vi er vant til å kunne lage mat sammen og gjøre ting samtidig på kjøkkenet- inkludert ha plass til å spise sammen. Det ble vanskelig på det gamle kjøkkenet. Det lille rommet var delt i to, noe som resulterte i dårlig plass til å lage mat i "kjøkken-delen" og det var dårlig plass rundt spisebordet. Vi kunne kun sitte tre stykker der. Vi hadde også et stort kjøleskap som i tillegg var bygd inn! (det har vi tatt bort nå). Her er noen bilder av slik det så ut før:


På bildet ovenfor har vi begynt å ta ned kjøkkeninnredningen som hadde form som en hestesko. Til høyre utenfor bildet var den bittelille spiseplassen.

Under har vi begynt å sette inn ny kjøkkeninnredning.

Og slik har det blitt! Vi har IKEA kjøkken, med Applåd fronter. Vi er så fornøyde!Dette er jo bare en liten del av kjøkkenet, men vi har ikke fått satt på overskap (eller gulvlister), så alt som skal inn i de skapene står på benken:) Detfor bare et lite bilde- Jeg skal legge ut hele kjøkkenet når vi har skapene oppe:) Vi lever fortsatt i mye rot, men nå er vi så nærme til å få det ferdig! Deilig!

Ha en fin onsdag!!

3 kommentarer:

 1. Dette blir kjempelekkert! Syns ikke det så så ille ut på før-bildene heller, men jeg skjønner at det ikke var helt praktisk å jobbe der.
  Ha en flott dag.
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 2. Før-bildene ser ikke ille ut, men kjøkkenet som var satt inn ble kjøpt brukt og passet ikke inn så det var veldig mange rare løsninger. Kjøkkenskuffene gikk ikke ann å åpne, benkeplatene var ikke hele og stod på ulike nivå, osv osv:) Men fargene likte jeg kjempegodt:) Gleder meg mest til å kunne lage mat sammen hele familien!
  Klem Maria

  SvarSlett
 3. Himmel og hav, for en jobb dette må være. Så flinke dere er! Ser virkelig flott ut!

  Lykke til videre! Klem

  SvarSlett