onsdag 1. februar 2012

Høstanemone

Jeg synes det finnes utrolig mange vakre blomster som er rosa, og jeg ser at mange av mine favoritter allerede er nominert til X-faktor hos Anne på moseplassen, men det mangler en!!Høstanemone er en av mine absolutte favoritter (selv om bildet ikke gir et rettferdig bilde av planten/blomsten)- beklager- det var det eneste jeg fant!). De fins jo i både hvitt og rosa, men den rosa ligger meg litt varmere om hjertet. Hvorfor? Jo fordi den er så delikat! Blomstene svever vakkert over lekkert kraftig bladverk. De passer perfekt i samplantering med for eksempel magnolia og rododendron som blomster på våren, de klarer vind uten å bli helt skjeve, de klarer skygge- ja, de er bare så utrolig fine og gir mye på en tid av året hvor det trengs friske farger:) Heia høstanamone!

7 kommentarer:

 1. Nydelig høstanemone, og enig med deg i at den rosa er særdeles flott!
  Lykke til i konkurransen!

  SvarSlett
 2. Nydelig blomst. I fjor høst blomstret min rosa høstanemone for første gang, og jeg tenkt på å sende den inn til konkurransen, men valgte Mjødurt i stedet for. Håper den vil glede meg i mange år.

  Lykke til i konkurransen :-)

  SvarSlett
 3. Kjempefin høstanemone. Lykke til!

  SvarSlett
 4. Hvor er den smuk.
  Jeg har den alm. Høstanemone og har sidste sommer også fået 1 i hvid.
  Tak for kigget.

  SvarSlett
 5. Hei:) Nydelig høstannemone...en virkelig must i hagen:)
  Lykke til i konkurransen:)
  Takker for koslig kommentar:))

  SvarSlett
 6. jeg liker også høstanemonen :) Kanskje spesielt fordi den har så vakker bakside, mørkere bak en forran (de jeg har iallefall)

  Koselig at du er med på konkurranse :)

  SvarSlett
 7. Høstanemoner er så vakre! Jeg gikk til innkjøp av min første i høst, men klarte ikke å bestemme meg hvor den skulle stå- den var så nydelig over alt. Det endte med at jeg kjøpte åtte til og jeg gleder meg allerede til høsten : ) Lykke til i konkurransen!

  SvarSlett