onsdag 29. februar 2012

Jeg har lett og lett....

.....men ingen hestehover har jeg funnet, med unntak av en på datamaskinen:) Bildet er tatt av mannen min når vi bodde i Skåne.


De siste dagene har vært deilig varme, men det drøyer nok litt til før hestehoven kommer. Her har halve hagen tæle mens dan andre halvdelen av plenen er sølete.... I går var det så fint vær at vi spontan-grillet pølser til middag. Så utrolig herlig å kose seg ute i finværet etter jobben. Ja i går ble det til og med lunsj på verandaen!  Så nå ønsker jeg at våren kommer for fullt- selv om jeg er allergisk mot pollen kan jeg ikke annet enn å håpe på det:)

Ha en fin kveld!
Maria:)

5 kommentarer:

 1. Plutselig står de der i vegkanten og lyser opp blandt rusk og møkkete snø.
  Jeg gleder meg også til å se dem igjen.

  Klem fra Marit.

  SvarSlett
 2. Hestehoven er alltid velkommen enten den er fra før eller ikke. De lyser så fint opp, og er et sikkert vårtegn!

  SvarSlett
 3. Rundt huset her er det nok ganske likt som hos deg... men en klynge med krokus har stukket hodet såvidt over bakken! Håper på flere vårtegn snart :-)

  SvarSlett
 4. Ja, det er deilig når vi kan være ute igjen. Vi har også kost oss på veranda'n i sola! Herlig tid fremover nå!

  Klem Vivi

  SvarSlett
 5. Hei Maira, takk for hyggeleg bloggkommentar. Det tek til å verte fullt her og ja, men det er utruleg kva eg kan presse inn når eg må. Så herleg det høyrest ut med utedagar på verandaen. Det har ikkje vore mykje som har freista til det her. I helga lovar Yr sol, så då skal eg ut og nyte veiret. Hestehoven er nok ein etterlengta vårblomst, ettersom her ikkje er leirjord så er det heller ikkje hestehov.

  SvarSlett