fredag 24. februar 2012

Pjuskete hage

Nå er det ca fire måneder siden vi flyttet hit og mesteparten av tiden har det vært vinter. Men vi rakk å gjøre endel før frosten kom for alvor. Her er noen bilder fra min lille tur rundt huset i dag:) Og ja, det ser litt pjuskete ut her nå....

Begynner ved starten: inngang med grind. Her går altså inngangen rett inn til en vegg  og det er litt rart, så vi skal så sant det går flytte inngangen mot venstre et lite stykke.Svinger mot venstre......Langs gjerdet mot veien har de forrige eierne boltret seg i tuja. Disse skal bort og her skal det bli et opphøyd bed med blomster og busker.


 Komposten skal bli på stedet hvil, men den skal snus litt, og forran den skal vi sette opp drivhuset.
Og så har vi en tujahekk igjen her borterst som er et slags gjerde som beskytter småtasser fra å dette ned muren og ned til skråen. Jeg har ikke noe mot tuja, men det er litt vel mye tuja her i hagen (52 stk!!!) og i hekkform som er akkurat som hagen (og hagen har null innhold) vel...det blir litt mye.

Her er huset:

Og til slutt utsikt mot veien (jeg har ryggen til skråen).


Her er det mye å ta tak i! Det ligger fortsatt endel grener og rot etter vi tok ned det enorme treet, det er en busk midt i plenen og det ligger en oljetank nedgravd i hagen- den aner vi ikke hva vi skal gjøre med....Noen som har erfaring med slikt?

Selv om det er ganske mye som skal gjøres så gleder jeg meg. Hele morroa med hage er jo veien dit:)

Ønsker deg en god helg med SOOOOL!!!

Maria:)

2 kommentarer:

 1. Det ser alltid litt håpløst ut når en begynner med så store prosjekter , men du har et fint omeråde og hage så det blir sikkert flott innen høsten er her.
  Det er jo gøy å planlegge og se hagen blir til.

  God helg og kos deg , klem fra Marit.

  SvarSlett
 2. Dette er jo nesten som blanke ark og du har alle fargestiftene!
  Når man har hage så blir man aldri ferdig med prosjekter og ting som må gjøres, men det er jo det som gjør det så spennende!

  Ønsker deg masse lykke til. Jeg likte veldig godt porten på det første bilde!

  SvarSlett