fredag 17. februar 2012

Om å møte likesinnede

 Endelig litt sol inn vinduet!!

Før hadde jeg fri tilgang til folk som var interesserte i hage, for de hadde koloni på samme koloniområde som oss. Men nå som vi  bor i eget hus er det mye vanskeligere å komme i kontakt med noen!!

Så i onsdag kveld var jeg på plass i det lokale hagelaget for å møte likesinnede. Litt nervøs var jeg, det må jeg innrømme for det er så kjipt å være den ene nye når alle kjenner alle. Men man blir vel kjent etterhvert. Ikke så mange på min alder eller i min livssituasjon på møtet, men mange med hageinteresse var det der!

Morten Kr. Bragdø fra Randesund planteskole holdet et engasjerende foredrag, det skulle egentlig handle om roser, men det ble endel om både jord og annet i tillegg. Veldig engasjert mann må jeg si:) Og så fine roser han presenterte! Her var det snakk om herdige roser som man ikke trenger å pusle så mye med, sunne og motstandsdyktige mot litt av hvert. Så jeg lurer faktisk på å ha et par buskroser. Sjekk ut hjemmesiden til Randesund planteskole er mitt tips:)

Ønsker en riktig god helg!

3 kommentarer:

 1. Ja,det er spennende å møte andre likesinnede som har hage som hobby. Men en finner fort ut at alder er ingen hindring når det gjelder hage. Har vært og sett på sidene til Randesund. De har mye fint.

  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 2. Enig! Alder er ingen hindring! Var bare litt overrasket for på koloniområdet vårt var alle aldre representert:) Fordelen med denne gruppen er jo at det er en gjeng med veldig erfarne hageentusiaster som sikkert har mange gode tips og råd:)
  God helg til deg!!

  SvarSlett
 3. Det er alti bra med eit lokalt Hagelag der treffes altid likesinna,har sett på sidene til Randesund det var en del bra,men dei burde fornye seg her er komme mange nye sortar som er betre mot Greinbrand og meldugg.Av historiske roser vil eg først planta Ispahan,den har lang blomstring fin duft har og vore bra i regn,Gallica og Alba er stortsett bra av moderne roser har eg mest tru på W.Kordes sine roser.
  Vi går ei fin men hektisk tid i møt,så lukke til med hagen.

  SvarSlett