tirsdag 21. februar 2012

Fuglehus

Vi kjøpte et fuglehus i januar og etter å ha spurt naboen om lov til å henge den opp i hennes garasje (hun sa; "Selvfølgelig, bare sett den opp!")- ja, så satte vi den opp. Med "vi" mener jeg at mannen i samarbeid med drillen satte den opp mens jeg stod nede i snøen og sa "litt lenger dit". Men fint ble det da!

Vistnok er fugler litt skeptiske til nye ting så man må sette opp fuglekasser i godt tid for at de skal ville bo der. Vet ikke om dette er i god nok tid, men nå henger den der klar til innflytting!


Vi plasserte kassa slik at den fikk litt skygge, vil jo ikke ha kokte egg heller....Så nå er det bare å vente på våren og fugleungene- forhåpentligvis blir det masse liv å se på!

Ha en fin tirsdag!

3 kommentarer:

 1. Artig med ny fuglekasse. Håper de vil trives der!

  SvarSlett
 2. Veldig lurt med fuglekasser, i mars kan du begynne å speide etter nye leieboere. Kassene blir ivrig benyttet i hagen hos oss. Her er vi over snittet fugleinteresserte. Ta gjerne en kikk på sidene våre: www.borgeinorge.no for litt info om de vanligste fuglene. Alt er ikke på plass av info, men vi jobber sakte med prosjektet.

  Ha en fortsatt fin uke!

  SvarSlett
 3. Det er kjempe koselig med fuglebur i hagen! Håper det kommer noen småfugler som vil bo der!

  SvarSlett