fredag 27. april 2012

Skjev blomstring?Bilde av ingrid-marie i knopp fra kolonihagen. Bildet er tatt av mannen min- tror jeg:)


Jeg er litt overrasket over hagen vår her- det ser ut som om en del av hagen ligger 1-2 uker forran en annen del. Påskeliljene forran huset har stått i vel over 2 ukers tid mens de i skråen kun står i knopp. Det samme gjelder epletrærne- Ingrid Marie er nesten i sprett, mens Lobo og Karin Schneider i skråen har pyttesmå knopper. Har lurt litt på om det har store konsekvener- kjøpte jo epletrærne med tanke på at de skulle pollinere hverandre, men det funker jo ikke om de ikke blomstrer samtidig....Spørs om ikke Ingrid Marie må få seg en partner her forran huset. Å, Nei! Enda et epletre! Så forferdelig ;o)

Ha en riktig god helg!!!
Klem Maria

4 kommentarer:

 1. Ja, en kan lure noen ganger på om det er flere klimasoner på en og samme tomt. Du må nok kjøpe et epletre til :-)
  Ha en fin helg du også!

  SvarSlett
 2. Det kan nok godt være at der forskjell i en og samme hage! Lunt og godt eller skygge og trekkfult!

  Ønsker deg en fin fredagskveld.

  SvarSlett
 3. Hmmm...ja, da kan det nok være at det er litt forskjellige soner i hagen din. Da blir det nok et epletre til :)) Jeg har bare ett, men har satt det i fin avstand fra naboens for pollinering. En ting som slo meg da jeg leste dette, er at mitt kanskje ikke blomstrer samtidig med naboens. Det har jeg aldri tenkt over, men det skal følges nøye med på i år. Kan hende jeg må ha et epletre til og :o
  God helg!!!

  SvarSlett
 4. Nord og sør gir utslag i hagen. Mitt (stygge) epletre står alene, men får mange epler. Har ikke tenkt på at det kanskje skyldes naboenes epletrær :0)

  SvarSlett