torsdag 19. april 2012

Litt om alt:)
Tirsdag fant jeg en nydelig pakke i postkassa, inni var det tomat-blomkål og broccoli spirer! Og nydelig innpakkede frø; gul og grønn squasj og roesenkål :o) Tusen takk snille Vivi med bloggen Vivishagerom og litt til. Jeg ble så glad! Spirene var fine og grønne og nå er de plantet i potter ute i drivhuset- hvor de forhåpentligvis vil kose seg! Frøene planter jeg til helgen!

På hagefronten er det mange prosjekt på gang, men det er endel som skjer inne også. Snart kommer vårt nye kjøkken så nå har nedbyggingen av det gamle startet. Veldig mye må gjøres før det nye kan settes på plass. En vegg rundt kjøleskapet må vekk, veggene, lister og tak males, gammel innredning må tas bort, gulvet må males...og en masse masse småpirk her og der....Igjen stiller familien opp og hjelper til- de er verdens fineste!

I går kveld var det møte med hagelaget hvor temaet var stauder- det var spennende! Masse rart og uvanlige sorter! Men jeg skulle gjerne fått noen fler tips om stauder som ikke er så eksotiske men mer hardføre og som breier seg skikkelig ut på kort tid:) Det trengs her i hagen! Så jeg drar nok en tur til Inger Lise Wiersdalen en gang denne våren for å få litt tips, råd og planter. For de som ikke bor i nærheten; hun har internettside man kan bestille fra! Butikken hennes finner du på http://www.langangenplanteskole.no/

I dag sitter jeg i sofaen med en kopp te, sår hals og tettt nese...Litt typisk å bli syk når mye skjer på alle fronter.

Ønsker alle en skikkelig fin torsdag!!
Klem Maria

4 kommentarer:

 1. Hei! Så flott at pakken kom frem og at plantene hadde klart reisen.
  Masse lykke til med både planter og frø.

  Ønsker deg god bedring! Hold deg varm og bli fort frisk! Klem

  SvarSlett
 2. Hei! Jeg satser på Eplestorkenebb hvis jeg trenger å fylle ut store områder. Den brer seg fort utover og er vakker sammen med det meste. Nesten vintergrønn er den også. Håper du blir snart i form igjen!

  SvarSlett
 3. Våren er ei veldig travel tid, så sykdom er det ikke tid til da. Geranium phaeum blir flotte store tuer raskt. Jeg har album (hvit) og samobor (mørkvinrød) Sender deg gjerne noen litt senere på våren, her er det desverre snø enda.
  Tuagodbedringsklem :)

  SvarSlett
 4. Takk for flotte tips! Jeg trenger dem sårt! Forrige eierne her vi bor tok vekk det meste av planter så vi har mest tuja og gress.....Men nå er mye av tujaen borte (jippi!!) og bedene bør fylles denne sesongen. Tar gjerne imot både planter og tips:) Ønsker dere en fin helg!

  SvarSlett