tirsdag 3. april 2012

Knall krakk :)

Jeg var i Sverige forrige uke og hadde bestemt meg for å stikke innom Åhlens for de har så mange stilige stoffer. Jeg skulle nemlig kle om en krakk... Jeg skulle ha et litt sofistikert retro mønster som skulle matche eller i det minste fungere med mosegrønt og hvitt.  Slik ble det ikke:)

Forelsket nemlig meg pladask i et mønster som ikke passer inn i det hele tatt, men ærlig talt- det var jo så fint! Enden på visa ble at jeg blåste en lang mars i gamle planer om stil og matching og kjøpte det stoffet jeg likte.

Her er krakken før:


Og her er krakken blitt knall:Tidligere i år hadde jeg og mannen vært gift i 6 år- og  da fikk jeg en stiftemaskin/pistol av noe slag. Ja, jeg vet det ikke er veldig romantisk men jeg ønsket meg det :)  Og den ble brukt til å feste stoffet til denne krakken. Setet var bare festet med fire skruer så det var lett å ta av. Skikkelig frisk farge- tror den ender opp i gangen.....har litt stoff igjen som jeg må gjøre noe med!

Ha en fin dag!

Klem Maria

4 kommentarer:

 1. Ble knall den! Godt valg gjorde du der. :)

  SvarSlett
 2. Den ble knall fin! Sommerlig og herlig stoff!!
  Og du, det behøver ikke alltid være romantiske gaver. Jeg ønsket meg skikkelig arbeidsbukse en gang, og det fikk jeg. Så nå har jeg og gubben like bukser :))

  Ha en fin tirsdag videre!

  SvarSlett
 3. Flott vårlig stoff. jeg har god erfaring med å følge magefølelsen.

  SvarSlett