onsdag 25. april 2012

Fin fiol?




Eller heter det stemor? Er fiol og stemor det samme? Eller er det slik at det er en "fiolfamilie" som har ulike fioler dag og natt osv? Noen som vet???
Uansett kunne jeg ikke dy meg når jeg så disse nydelige fiolnene/stemorsblomstene her om dagen så de fikk bli med meg hjem- det eneste er at jeg enda ikke har fått gjort noe med dem for det har skjedd så mye og jeg har vært syk. Men nå må jeg få satt dem i jorden snart! Vet bare ikke hvor...ikke passer de inn fargemessig noe sted heller- slikt går det med impulskjøp:)  Fine er de nå uansett:)

Ha en fin dag!!

5 kommentarer:

 1. Fiole, stemor - kjært barn har mange navn! Kjempe flott er den i allefall, og da kan det vel være det samme med hele navnet!

  SvarSlett
 2. Stemor er en fiol, ja, i allefall tilhører den slekten Viola. Flott den på bildet!

  SvarSlett
 3. Jeg syntes før at fioler var noe trøtte greier, men nå liker jeg dem veldig godt. Jeg har til og med sådd en del violer. Freckles er en favoritt. Synd at sneglene liker violer.

  SvarSlett
 4. Fioler er helt nydelig, pleier å kjøpe mange av dem på våren. Når de blir slengete og triste, klippes de bare ned til pottekanten, gjødsles og settes i skyggen, på høsten er fiolpottene like fine som de var på våren. Det fine er jo at jeg slipper å kjøpe nye.
  Ha fine hagedager og bli helt frisk igjen :)

  SvarSlett
 5. Fioler er fine. Jeg liker dem både vår og høst. Nå i år har jeg til og med sådd dem, men de blomstrer ikke enda, så tror nok jeg kommer til å kjøpe dem ferdige i framtida.
  Ha en fin dag, og bli frisk!^^

  SvarSlett