lørdag 28. april 2012

Majobo !Det høres ut som en ny kampsport eller et kosttillskudd- men det er altså et initiativ for å sette fokus på økologisk lokalprodusert mat :o) Mer informasjon om Majobo finnes på http://gaia-agenda.no/majobo/majobo.html. Jeg synes dette er en bra måte å få satt fokus på både økologisk mat og nærprodusert mat- og i tillegg fint at fokuset settes på hva en selv kan gjøre. Det er jo ikke så mye som skal til- et tre i hagen, en solbær eller ripsbusk, krydder i vinduskarmen, gulrøtter og pastinakk i bedet- vips så har en masse hjemmeodlat mat! I tillegg smaker mat en har dyrket selv ekstra godt :)
La oss slå et slag for hjemmedyrket mat i år!

God helg :o)
2 kommentarer:

  1. Dette er så inspirerende å høre for en som har kost seg med kjøkkenhage og nyttevekster i mange år. Jeg har også et begrep som jeg kaller "kortgått mat". Lykke til og kos deg i vårsola!

    SvarSlett
  2. Ja helt enig!! I år dyrker vi paprika, agurk, squash, chili, jalapeno og tomater - dette er noe vi bruker myyye av. Pluss at vi har rips, solbær, bringebær, amerikansk blåbær og epletre! JA til kortgått mat :))))

    SvarSlett