onsdag 11. april 2012

Nytt gammelt tv-møbel :o)


Vi fikk et skap av mine foreldres venner. Det var grønt og ganske stort og vi bestemte oss for å gjøre det om til et TV-skap. Som vanlig glemte jeg å ta bilde av skapet før vi startet men her er et bilde når vi har tatt av skapdørene og midtpanelet. Vi hadde egentlig tenkt å beholde midtpanelet på noe vis, men det var litt ødelagt og vanskelig å fikse.  (tenk to små dører på hver side så et helt fast midtpanel)


Inni stod hyllene helt feil i forhold til å ha en tv i den så de ble fjernet og nye satt inn. De nye hylleplanene ble beregnet utifra et par kasser som jeg ville ha til "skuffer". Så ble det hele malt med grunning og så med TRE- ja tre lag med vanlig hvit maling. Den grønnfargen skinte godt gjennom de første lagene men den forsvant til slutt.
Så var det bare å sette det hele på plass. Vi bestemte oss for å droppe skapdører helt, det ville blitt litt massivt ellers. Inn med hyller og tv og vips var det ferdig.


 Kjekke greier! Må bare  nevne at dette prosjektet ble gjort i samarbeid med min hjelpsomme mann som alltid støtter mine rare prosjekter:) Men den ble jo fin da:)

Ha en fin ettermiddag/kveld:)

Klem Maria

4 kommentarer:

 1. Tv-skapet ble kjempefint!Flott å kunne bruke gamle ting og lage noe helt nytt!

  SvarSlett
 2. Jag blir så imponerad över vad du får till av en stygg möbel, ser ju helt perfekt ut som tvskåp :)

  SvarSlett
 3. Denne ble kjempe fin. Jeg synes du er så flink til å se muligheter, for det sliter jeg med. For meg er ubrukelig til noe, ubrukelig til alt. Men jeg lærer og takk til deg for denne :)

  Klem

  SvarSlett
 4. Utrolig lekkert ble det, liker gjenbruk :))
  Finfin torsdag til deg, klem.

  SvarSlett