onsdag 4. april 2012

Drivhuset snart ferdig!


Ja, nå er snart drivhuset oppe! Det hele har tatt mye lenger tid enn vi trodde. Grunnarbeidet tok en dag med henting av grus og fiksing av fundament. En dag ble brukt til å sette sammen veggene. Så nå er det dag tre og i dag kommer det nok opp! Men må bare si at plantasjens drivhus er litt makkverk- trodde det skulle være alà ikeas flatpakker men neida! Min mann og min far som har MYE byggerfaring (hytte, stuga, bod m.m) kommer altså til å bruke to dager bare på å sette sammen huset- og totalt tre dager om man regner med fundamentet.

Men fint blir det da! Jeg og min mamma maler inne. Jeg holder på med et tv skap/hylle, og min mor maler gangen. Og når vi først har dugnad blir det litt matlagning også. Ikke minst; vår fireåring skal jo også ha litt oppmerksomhet:) Så slik har de siste dagene flydd og mange små og store prosjekter har blitt fullført underveis. Tror jeg blir ferdig med "tv seksjonen" i kveld- krysser fingrene:)

Vi har også fått mine svigerforeldres gamle hagemøbler ned til oss og mine foreldres gamle hageputer så nå kan vi kose oss på verandaen i sola:)

Ha en fin dag!!

4 kommentarer:

 1. Du verden som dere jobber! Gleder meg til å se drivhuset når det blir ferdig.

  Ønsker deg en ny og flott dag!

  SvarSlett
 2. Flinke er dere! Blir nok kjempefint da det blir helt ferdig! God påske!!!

  SvarSlett
 3. Det skal bli spennende å se drivhuset ditt. Tenker du gleder deg til alt blir ferdig! Ha en fortsatt fin påske :-)

  SvarSlett
 4. Ja, noe skal man jo ha å gjøre i ferien!! Håper at drivhuset blir bra og at du snart får glede av det!
  Ønsker deg en fantastisk god påske!
  Klem fra Kristin

  SvarSlett