lørdag 10. mars 2012

Plantekombinasjoner!Jeg synes det er litt vanskelig å sette sammen blomster i fine kombinasjoner i bedet, ofte blir det slik at jeg bare setter blomster jeg liker ved siden av hverandre- iblant blir det veldig bra, iblant ikke. Synes derfor konkurransen til Anne på Moseplassen er så fin og vil bare kort oppmuntre alle til å legge ut et forslag på en god kombinasjon. En slik liste å hente inspirasjon fra trenger ihvertfall jeg! Legg ut dine bilder og del dine tips!

I tillegg vil jeg tipse om Anna Vattenkannas Trädgård hvor det også var en slik samling for en tid siden:) I tillegg har vi jo www.hageblogger.no der  finner man jo alltid mange fine hage-bloggere som har gode tips og ideer!

Ønsker dere en fortsatt god helg!

Maria:)

3 kommentarer:

 1. En deilig og glad bukett du hadde. Jeg er så glad i orange. Må ha mengder med ringblomster i kjøkkenhagen hver sommer. Jeg er ingen racer i å binde buketter, men plukker da inn en del selv om det synes godt at jeg ikke er blomsterbinder :) Pytt, blomster er da fint uansett.
  Fineste lørdagskvelden til deg.

  SvarSlett
 2. Buketten ble laget i 2007 så bildet er veldig gammelt:) Men tenkte å dele det likevel. Bildene fra dette året er enn så lenge litt for brune:) Og blomster lyser opp humøret:) En riktig god kveld til deg også og håper du får en fin-fin søndag.

  SvarSlett
 3. For en kjempefin bukett, den er til å bli skikkelig glad av. Er veldig gladd i gule, orange og røder blomster og har 3 bed hvor jeg nesten har bare disse farvene.
  Ha en fin kveld :-)

  SvarSlett