mandag 12. mars 2012

Masse lys

...og litt varme:) Og ganske mye rot:) Nå har det blitt ordning og reda her i hagen. Vel, egentlig er det litt kaos, men slik må det jo se ut før vi får det i orden.

I går forsvant hekken ned til skråen, og så lyst det ble! Hagen ser ti ganger lysere ut og hekken var ikke så veldig høy i utgangspunktet. Alle eventuelle tvil om det var rett besluttning å ta bort hekken er forsvunnet som dugg for solen:) Lyst og luftig!

Her er før og etter bilder:


 Og slikt ser det ut når hekken er vekk:


Veldig brunt, men når gjerdet kommer opp i slutten av uka så kan vi snygga till det lite:) Nederst i skråen ligger nå ikke mindre enn 15 tuja- og nå kommer straks noen vi kjenner for å hente dem. Hekken deres har vokst veldig ujevnt- så da skal de etterfylle med våre gamle- godt at de kommer til nytte hos noen andre!


Ønsker en fin kveld!

Maria:)

3 kommentarer:

 1. Jammen ble det en stor forandring når hekken forsvant. Og veldig fint at noen kan benytte den.

  Ønsker deg også en fin kveld!

  SvarSlett
 2. Det er ikke så mye som skal til, og så plutselig er det en stor forandring i hagen. Det skal bli spennende å følge prosjektene dine videre :-)

  SvarSlett
 3. Det er ikke så mye som skal til for at man ser forandringer. Det fikk vi selv erfare i vår hage i fjor. Ikke det at vi gjorde var lite, men det dekker et lite areal av hagen. Jeg gleder meg til å sette i gang med alle prosjektene i hagen vår. Men først må snøen bli borte. Og det skjer ikke med det første tror jeg.

  SvarSlett