mandag 19. mars 2012

Et billig alternativ til potter

Jeg har brukt opp alle pottene mine, alle melkekartonger, yoghurtbegre, ja alt mulig har jeg brukt, men jag har fortsatt ikke nok potter. Ikke gidder jeg å kjøpe nye heller, for de koster jo masse på butikken. I alle fall når jeg må ha så mange som jeg må ha...ærlig talt jeg skal jo anlegge en hel hage! Men i dag kom løsningen! Min man kom på ideen å kjøpe plastbegre/plastglass og så borret han hull i bunnen! Så raskt og billig! I dag fikk jeg 100 "potter" til 30 kr :o)

Skulle gjerne vist bilder av det hele men datamaskinen med fotoprogrammet er litt omskiftelig og hadde ikke lyst til å starte i dag. Skal vise bilder en annen gang. Kan også tipse om at det kan være lurt å finne begre som er minst mulig kjegleformet- da slipper man å ha vinglete brett med spirer:)

Ha en fin kveld!!
Maria:)

4 kommentarer:

 1. Så smart med plastbegre,billige er de også!

  SvarSlett
 2. De plastboksene som man kjøper druer i, eller cherry tomater. Da har du et lite drivhus med lokk! Veldig smart og veldig billig.

  SvarSlett
 3. Smart med plastbegre! Det beste tror jeg nesten er at de er høye men smale, dermed blir det plass til litt røtter og de tar lite plass på brettet. Og pga liten overflate fordamper vannet langsommere også :-) Bare glede! Kos deg med spirene!

  SvarSlett
 4. hei :)
  for en super ide!
  jeg har spart på rømme og gotage chees beger, men har ikke nok , så den smarte ideen din tror jeg at jeg låner :)
  en fin uke ønskes deg!
  klem :)

  SvarSlett