onsdag 7. mars 2012

Inngjerdet:)

 Bildet er fra sommeren 2011, en nydelig rød valmue i mine foreldres hage.


I dag har det vært et forferdelig vær, men her i huset ligger vi ikke på latsiden! I dag har vi nemlig bestillt gjerde! Vi har en skrå som er litt skummel for små og store tasser og bestemte oss like godt for å sette opp et flettverks-gjerde med grind. Det skal vi ha nedenfor huset også- det er rett og slett for lett å falle ned der. "Gjerde-mannen" som kom og tittet her om dagen kommenterte at vi var veldig tidlig ute for sesongen- de pleide ikke å få henvendelser fra privatpersoner før rundt påske. Vel, er man hage entusiast, så er man hage entusiast og da er ikke tidlig i mars måned tidlig alls:) Så i helgen skal vi sette igang med å rydde, flytte tujaer m.m! For de som setter opp gjerdet kommer allerede i neste uke om alt går etter planen.

Noen flere enn meg som er tidlig ute i vårplanleggingen?

Ha en riktig god kveld!

4 kommentarer:

 1. Så godt å komme igang med alt som skal gjøres!Når gjerdet er oppe,er det sikkert mye annet som venter!Herlig at våren er igang!

  SvarSlett
 2. Her er det _ikke_ vårvær i dag, snøføyke og sterk vind. Valmuene er så vakre, kan ikke få nok valmuer synes jeg.
  Fiiin kveld til deg :)

  SvarSlett
 3. Selv om det ble vinter igjen i dag, så er det lov å planlegge og drømme!

  Ønsker deg en fin kveld! Klem

  SvarSlett
 4. Takk for flott valmuebilde! Det varmet sjelen. :) Hvis du ikke har frost i bakken, kommer det jo til å gå fin, fint å sette opp gjerde nå, og så deilig å være ferdig med det til April, da. Superlurt! :)

  SvarSlett