onsdag 9. mai 2012

Samme hage?

Har akkurat sett gjennom bilde fra i vinter og hvordan hagen så ut da vs. nå. Fordi.....Nå er alle de opphøyde bedene ferdig! Min kjære pappa har vært her og fikset dem! Hadde aldri i verden kommet så langt uten all hans hjelp:)

Her er noen flere bilder av hagen før (dvs i vinter) og nå:


Slik ser det ut i dag. Opphøyd bed langs hele gjerdet:) Bedet mot venstre har sol hele dagen og det mot høyre har sol/halvskygge. Har planlagt en rabatt, men tror jeg skal revurdere den og lage en ny som inkluderer mer vintergrønne vekster. Men i sommer skal jeg ha mest sommerblomster, staudene får jeg skaffe meg litt etter litt:)  Tujaen på utsiden av gjerdet er bare plassert der før de skal fraktes bort- på utsiden av gjerdet har jeg også planer- men det rekker jeg nok ikke i år. Her er enda et bilde fra i vinter:


Dette bildet tok jeg på mandag:Jeg tenkte egentlig å ta nye bilder i dag med tydligere sammenligsgrunnlag men det har regnet nesten i hele dag så det fristet ikke. Oppi bedene skal vi dyrke grønnsaker! Det borterste skal vi ha gulrøtter, pastinakk, squasj og liknende i. I bedet nærmest skal vi ha jordbær og kanskje litt persille, gressløk og slikt. Langs gjerdet har jeg kjøpt flere bringebærplanter som snart må komme i jorda.

Nå er det full action på kjøkkenet for "vi" (dvs. min mann og min pappa) tar ned vifta over ovnen- den er festet i gulvet i andre etasje! Ja, ja det overrasker meg aldri hvor merkelige løsninger det fins i dette huset:) Men det blir nok en ordning på det!

Ha en fin kveld!


4 kommentarer:

 1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 2. Det blir spennende å følge utviklingen i hagen din. Ha en fortsatt fin kveld.

  SvarSlett
 3. Her har det skjedd mye! På kjøkkenet også! Da blir det masse grønnsaker til det nye kjøkkenet:-)Lykke til!

  SvarSlett
 4. Artig å se hager forvandle seg :)

  SvarSlett