tirsdag 1. mai 2012

Innredet drivhus
Denne helgen har vi innredet drivhuset! Vi hadde noen gamle heller som vi la inni og så fylte vi på med grus. Uheldigvis manglet vi litt grus- så det får vi hente mer av ved et passende tidspunkt. Jeg var på et foredrag tidligere i år som tipset om å ha stein inni drivhuset fordi det holdt så bra på varmen- håper hellene våre blir fine varmemagasin :o) Jeg har også vært på Europris og kjøpt mange oppbevaringskasser. Disse har fått hull i bunn og så har jeg fylt dem med en blanding av vanlig jord og ku-kompost. Valgte sorte kasser- igjen pga varmen. Så har jeg plantet endel tomater og annet godt i kassene. Noen er fortsatt tomme, men de skal fylles denne måneden. Dette året tar jeg som et "lærings-år", regner med at jeg fort ser hva som fungerer og ikke, og kan justere det til neste år :o)


Dagen i dag har vi tilbragt i solen og så har vi begynt å ta ned den gamle kjøkkeninnredningen. Snakk om kaos- men faktisk ikke så mye som jeg hade trodd. Alltid fint med positive overraskelser!

Ha en riktig fin kveld!


7 kommentarer:

 1. Bra jobba! Jeg liker også Europris-kasser til grønnsaker, spesielt prisen :-)

  SvarSlett
 2. Så bra! Du har virkelig jobba og dette kommer til å bli så supert!
  Jeg har notert ned hva jeg trenger av deler til mitt drivhus, så nå får vi se da om dem har det jeg trenger på lager!

  Tusen takk for kjempe spennende brev i posten. Kan nok hende jeg tar kontakt når jeg skal gå igang med bondebønnene! Ha en fin kveld. Stor klem

  SvarSlett
 3. Dere har vært så flinke :) Må være artig med drivhus. Mannen her i huset er så lei av å bære kasse ut og inn at i løpet av sommeren blir det nok drivhus her også :))

  SvarSlett
 4. Det er jammen godt å ha drivhus når så mye planter skal ha uteplass! Jeg er så glad for mitt lille drivhus jeg har fått på plass i år. Utfordringen er at det blir veldig varmt på solrike dager selv med to luker og åpen dør.... men bedre med et lite enn ingen drivhus.

  SvarSlett
 5. Kjempebra. Takk for tipset om Europriskasser.

  SvarSlett
 6. Så bra det ble! Og supert tips om vanlige oppbevaringskasser! Har gått og vurdert murerbaljer, men Europriskassene er jo billigere ;)

  SvarSlett
 7. Må bare legge til at europris kassene kommer med lokk- veldig praktisk med tanke på vinteren! Jeg har ikke fått plantet ut alt som skal stå i kassene annå så nå har jeg jord oppi men lokket på! Spirer og annet setter jeg oppå. Veldig kjekt:)

  SvarSlett