tirsdag 15. mai 2012

Når hage blir stress.

Nå skjer det veldig mye på en gang i både hus og hage- på jobb og hjemme- og jeg kjenner det blir litt stress. Har lenge planlagt å så litt frø, men det har det ikke blitt tid til. Så nå ligger frøene her og liksom roper til meg og min dårlige samvittighet - at nu er det dags att få litt fart på sakene!
Masete frø altså. Men alvorlig talt- jeg burde få satt på plass endel blomster i bedet og sådd et par frø. Så om jeg skriver på bloggen i dag at jeg skal gjøre det - og at jeg skal vise frem bildebevis i morgen- da blir det gjort eller hva?? Eller blir det kanskje bare mer stress? Fortsettelse følger:)

5 kommentarer:

 1. Slapp av og trekk pusten dypt inn :) Hagen skal ikke være stress selv om det gjerne er litt hektisk på våren. Har du kornblomstfrø, ringblomstfrø, valmuefrø eller lignende er det bare å strø ut, frøene er sådd på noen få minutter. Tenk hvor mye glede man får utpå sommeren :)
  En beroligende klem til deg fra meg.

  SvarSlett
 2. Hihi, ja, jeg føler det litt sånn selv. Har også noen frø jeg skulle sådd....Men nå ser det ut til at søndag blir ledig for min del, så kanskje kanskje.... :) Ellers får jeg bare spare det til neste vår.

  SvarSlett
 3. Det skal vel være hyggelig med hage, vel...du må ikke stresse, da blir det verre, og ingenting blir gjort!
  Det kan jeg si som er så dårlig med hage og planter...jeg har nok ikke grønne fingre.
  Kos deg nå!
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 4. Frøene holder seg. Holde dem kjølig og tørt, så kan du så dem til neste år. Noen ganger skulle man hatt ekstra tid, til nettopp hagen. Nyt hagen, du får alltids tid til å gøre det du har mest lyst til. klem

  SvarSlett
 5. Hehe, jeg har også ligget litt etter i år, men det er her på balkongen, i feriehagen har jeg egentlig ikke så mye valg ettersom jeg tar noen få turer dit om våren kun for å hage. Det ordner seg alltid til slutt! Og noen ganger ER det pent å se litt jord mellom plantene i bedet :D

  SvarSlett