tirsdag 29. mai 2012

Den siste uken har gått fort! Jeg har vært på jobb i Lund (Skåne), i bursdagsfeiring og ordnet litt i leiligheten til en i familien som gikk bort i vår. På hagefronten har det derfor stått ganske stille, men jeg har hatt muligheten til å nyte hagene til to av mine skånske venner den siste uken! Her kommer bilder fra fine Helenas kolonihage:Inngangen til Helenas hage er en gang med masse forglemmegei på hver side- utrolig fint! De skjuler lavendelplanter, og noen akeleier stikker opp- vakkert!


Kolonihagen er full av vakre akeleier i mange ulike farger. Koloniområdet er fra 1940 tallet og mange av trærne (eple og kirsebær) er store og gamle. Stugan og boden er også fra 40 tallet og er de mest sjarmerende bygg jeg har sett på noen kolonilott. Det er så fint når stuga og bod har samme fine stil!
Ah....om jeg hadde hatt en stor hage skulle jeg jammenmeg laget meg en bod og stuga som dette:) Takk for at jeg fikk kommer på besøk til din flotte koloni Helena! Den er utrolig fin og full av inspirasjon!

Ønsker alle en fin tirsdag!!

6 kommentarer:

 1. Det er så koselig med kolonihage. Små søte hus med flotte hager omkring!

  Flotte bilder du viser!

  Ha en fin kveld. Klem

  SvarSlett
 2. Noen ganger passer det jo ikke å følge opp i hagen, og det skal jo ikke være noe man mååå. Men nå i denne varmen blir det nesten "et must" å følge opp når man har småplanter under oppaling som trenger vann og stell. Men godt at du har fått nyte sommerlivet på sørlige trakter. Mange flotte akeleier og vårstemning !

  SvarSlett
 3. Nydelige bilder med sommerstemning :)
  Ha fine hagedager, klem.

  SvarSlett
 4. Å så vakkert! Tenk å ha nokre gamle epletre i hagen, så synd ein ikkje får slike lenger. Eg har stor sans for akeleier, dei er så utruleg vakre. Eit lite kunstverk!

  SvarSlett
 5. Sånne nydelige akeleier! En av mine yndlingsblomster :-)

  SvarSlett
 6. Så utrolig vakkert! Akeleier er en stor favoritt hos meg også :)

  SvarSlett