torsdag 10. mai 2012

Fravær av sol ...

... eller nærvær av regn:) I dette været blir det ingen tur ut under arbeidsdagen- og ingen tur ut etter jobb heller! Men til helgen er det meldt fint vær så enn så lenge er det bare å vente! Burde egentlig planlegge rabatten her ute, men jeg vil ha så mye forskjellig der at jeg tror det blir kaotisk uansett hva jeg gjør. Har dere noen lure tips på rabatt-planlegging?


Ha en fin ettermiddag og kveld!

5 kommentarer:

 1. Planer??? He-he, har ofte planer, men sånn etterhvert sklir det hele ut, hagen her er ett eneste kaos, men blomsterkaos kan da være fint det og.
  Kos deg i hagehelga, da vil vi gjerne ha sol :)

  SvarSlett
 2. Takk for alltid koselig besøk! Nei, det er jammen ikke lett å få gjort noe som helst når det både regner og snør!
  Planting i rabatter kan jeg dessverre ikke gi deg tips på, allikevel tenker jeg det må være litt lavt og fargerikt.
  Fineste kvelden ønskes deg.
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 3. Hei på deg!
  For min del så er været helt greit, for nå har jeg ikke tid til å være ute i hagen likevel ;) Neida, jeg bare tuller. Klart det hadde vært mye bedre med sol. Det er liksom noe som ikke stemmer, når vi fyrer i ovnen midt i mai!

  Håper det blir bedre i helga. Stor klem

  SvarSlett
 4. En helt ny rabatt er jo en fantastisk luksus - og så trenger du jo slett ikke å planlegge! Så og kjøp og plant etter innfallsmetoden - og gled deg til å flytte og dele og forandre etterhvert...... :-) Men ett råd vil jeg allikevel gi: Pass på at den jorda som ikke blir dekket av planter nå i år, blir dekket av noe annet: Planterester fra luking, gressklipp, bark, kakaoflis, høy, halm.... uansett: Dekk til med ett-eller-annet. Da sparer du deg for masse arbeid med å fjerne rotugress neste år - og året etter der og året etter der...... :-)

  SvarSlett
 5. Jeg kjøpte et hagedesignprogram herfra http://www.rosenholm.se/for noen år siden. Der laster jeg opp egne bilder og legger inn planter fra programmets bildebase. Det blir veldig bra resultat. Sånn som her: http://bestemorshage.blogspot.com/2011/06/rododendron-trives-ikke.html
  På det nederste bildet er bedet helt nyplantet, det kom seg veldig i løpet av sommeren.

  SvarSlett