onsdag 18. januar 2012

Med frø i kjøleskapet

lover våren godt! Endel av frøene som står der inne skal stå der i følge informasjonen på pakken, men noen av dem havnet der fordi jeg ikke fikk dem til å spire i fjor. Tror grunnen var manglende kulde-periode og prøver derfor noe nytt i år.

 Oppmuntrende bilde fra i sommer:)

Ellers så blir det mange prosjekt innendørs nå. Har et skatoll som jeg skal male- og det tar litt tid det også. Synes dagene går så fort på denne tiden av året. Står opp om morgenen- barnehage,jobb, henting , middag, og så kveld. Når kvelden kommer så er jeg kaputt og det krever litt ekstra for å sette igang med noe prosjekt. Da tenker jeg ofte; det jeg gjør nå slipper jeg å gjøre til sommeren! Så kan jeg være masse ute i hagen og jobbe med den i varmen i steden for å stå inne å male for eksempel:)

Ha en fin dag!
Maria

2 kommentarer:

  1. Kanske jag borde tänka sån också. Här är det mer att det kan jag ta till våren för då kan jag lufta, måla alltså, men då går tiden åt ute.. undrar vem jag lurar.
    Frö, härligt, tvi,tvi för god spiring :)

    SvarSlett
  2. Det er ikke alltid jeg klarer å tenke slik:) Men iblandt går det! Er litt ekstra motivert for øyeblikket fordi det er så kaotisk her. Vi flyttet jo inn i november- men MYE er fortsatt på g for å si det sånn:) For mye på g på en gang!

    SvarSlett