onsdag 14. desember 2011

Regn pisker mot ruta

De siste ukene har det vært ekstremt dårlig vær. Det har vært storm- tre ganger siden slutten av november, det har vært sterk og stiv kuling nesten hver dag, og masse masse regn, to dager snø og underkjølt regn.


Nå er jeg faktisk litt lei av det dårlige været. Inne har det vært så mørkt om dagene at selv med lys på så blir bildene jeg tar for mørke. Ikke blir det noe hagearbeid heller, frister ikke å gå ut selv om det er flere plussgrader når vinden uler og regnet høljer. Men de neste dagene skal jeg forsøke å lyse opp tilværelsen med litt enkel julebaking, julepynt og kanskje innkjøp av en lampe til:)


Amaryllisen står i fin knopp, så nå kan jeg snart ta opp den som står i kjelleren. Har en rød fremme nå og en hvit som står på vent. Det er faktisk utrolig koselig med alle knoppene som står rundt omkring i huset nå i adventstiden:)

Håper du har en tørr og solrik dag der du bor!
Klem Maria

3 kommentarer:

 1. Hm,hm, undrar var man får såna dagar just nu... Amaryllisen blommar i mina fönster. Iår har dom inte fått vatten alls så stänglarna är inte långa, kanske 30 cm, men jag är rädd att hållbarheten går samma väg.. Vilket fint fönster du har, såna rutor ger sån charm. Hagen utanför tar vi till våren.
  Ha en fortsatt fin adventstid :)

  SvarSlett
 2. Visste ikke at man kan la være å vanne dem...jeg som alltid har syntes mine amaryllis blir for stenglete:) Det forklarer jo litt:)
  Ha en riktig fin advent du med:)

  SvarSlett
 3. Hei:)
  Ja...dette været kan drive oss til...jeg vet ikke hva:)
  Men jeg koser meg inne,tenner masse lys og smaker på småkakene...:)
  Så koslig du likte mitt fuglehus...det er godt besøkt så det har falt i smak hos det fjærkledde:))

  SvarSlett