onsdag 21. desember 2011

Frø-tips fra andre bloggere

 Ikke så lett å finne et bilde som matchet med frø-overskriften, men her et et! Bildet er tatt av mannen min.

Noe av det jeg setter mest pris på her i bloggerverdenen er tips om ulike blomster andre synes funker bra eller er fine. Under har jeg derfor samlet noen blogger som har fått meg til å utvide min frø-handleliste:)  (Har fått endel andre tips også, men tar kun med de jag har planlagt å kjøpe i frø-form her:)
Jeg skal forsøke å skaffe meg:

Lagurus ovatus ‘Bunny Tails’ etter inspirasjon fra Mias blogg

Solhatt, skabiosa og storkenebb fra Signes blogg

Jacobstige og hvite klokker fra Irishaven

Av plantene i den planlagte rabatten jeg skrev om tidligere skal jeg kjøpe frø til ettårige valmuer, akeleie revebjelle, geranium/storkenebb, prestekrager og solhatt. Jeg fikk også mange gode tips på det innlegget! En sort jeg skal kjøpe som frø er penstemon, og tipset kom fra Helena

Nå har jeg samtidig som jeg har skrevet dette innlegget vært på impecta....godt det er en "grense" på 200 kr...Var noe jeg ikke fikk tak i men det skal jeg se om jeg finner i hagebutikken i Lund når jeg skal ned neste gang:) Nå er i alle fall noe av den rosa og hvite rabatten snart i postkassa:)

Ønsker alle en God Jul!
Maria:)

6 kommentarer:

 1. Jeg har ikke kommet til "kjøpe frø stadiet" enda. Kunnskapene mine er for dårlige. Men jeg er enig i at man får masse tips og inspirasjon med å lese det ander skiver. Jeg også har ført opp Skabiosa på handlelisten for neste år, men jeg satser på at jeg får tak i ferdige planter.

  SvarSlett
 2. Det er jo sikrere å kjøpe ferdige planter:) Har et par mislykkede frø-forsøk bak meg:) Hadde nok ikke kjøpt så mye frø om ikke det var for at jeg må fylle en hel rabatt fra grunnen av. Hele det opphøyde bedet må bygges, vi må få kjørt et lass jord til oss og fylle det hele med planter:) Så da tenkte jeg å kjøre en billig versjon på plantene og dyrke dem opp selv. får se hvordan det går:)

  SvarSlett
 3. Så inspirerende bloggen din er!

  Takk for den flotte hilsenen hos meg!Jeg ønsker deg og dine en fortsatt GOD JUL!

  SvarSlett
 4. Jeg bare gleder meg til våren - nesten så mye at jeg ikke nyter vinteren :D Det skal bli fint. Nå ser det jo ut som vår ute, men synet bedrar. Fortsatt god jul - snart begynner vi å så :) Hanne

  SvarSlett
 5. Jeg synes også det er gøy og inspirerende å se hva andre har valgt av frø (og noen ganger litt mer info om plantene), og kunne være mye flinkere selv også! Sikkert lurt å legge etiketten "frø" på dette innlegget, så finner de som saumfarer bloggene under "frø" de fine tipsene dine.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det har du helt rett i! Skal se om jeg får det til med en gang! Takk for at du tipset/sa ifra:)
   klem!

   Slett