lørdag 17. desember 2011

Dørkrans

Denne førjulstiden har vært preget av at vi har flyttet inn i nytt hus- for hvor er julepynten? Adventspynten? Hvor er nisse serviset- og så har det vært (les: er!) omstendelig å finne ut hvor man skal gjøre av fex. nisse serviset når man først har funnet det:)  For alle skuffer er fulle!

Poenget er at ting har tatt mer tid denne advent. For en stund siden laget jeg en liten krans og etterhvert fikk jeg faktsik tid til å pynte den, med pynt fikk den plassering ved inngangen. Der har den hengt i skikkelig ruskevær, men har holdt seg ok:)Og i går fikk jeg til og med tatt bilde av den, for en kort stund var det faktisk opphold i regnet:) Alt med denne kransen har tatt tid:)


Ellers så synes jeg at det er morsomt å lage kranser, men helt ærlig så er ikke dekorering av dem helt min greie:) Ikke får jeg det ordentlig til, og ikke er jeg tålmodig nok til å pusle med kransen så lenge at jeg får det som jeg vil heller:) Neste år skal det bare bli grønne kranser uten pynt:)

Ha en fin helg!
Maria:)

5 kommentarer:

 1. Flott krans,Maria:))
  Takker for din kommentar hos meg og god kveld videre:))

  SvarSlett
 2. Denne likte jeg :) Minner meg på at dørkrans det har vi ikke ennå. Det er skrevet opp på lista ;)

  Ønsker deg en fin uke som kommer , og god jul :)
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 3. Synes kransen din er fin, jeg skal til pers i dag. Gjøre et forsøk iallefall. Ha ei fin siste adventsuke.

  SvarSlett
 4. Var veldig fin! Kan godt ha pynt på neste år også ;)
  Kom til å tenke på når vi bodde her første julen. Hvordan det skulle pyntes. Etterhvert har det blitt tradisjoner og ting har kommet på sine plasser.
  Klem og fin dag til deg!

  SvarSlett
 5. Hej Maria,
  Så hyggeligt med en hilsen fra Norge på min blog. Det bliver da så spændende for dig at se hvad der nu dukker op af jorden i den nye have til foråret og hen på sommeren. Forårsløgplanter, stauder, 2-årige ...ja, hvem ved hvad der der gemmer sig i den våde kolde vinterjord.
  Rigtig god jul - hilsen Berit fra Irishaven

  SvarSlett