fredag 14. oktober 2011

Rådyr i hagen!


Jeg har vært så fornøyd med at det har vært så mange fugler i hagen denne uken, så gjett om jeg ble glad når to søte rådyr svinset forbi her på morgenkvisten! Å ta bilder gjennom vinduet fungerte ikke så bra så etter en stund snek jeg meg ut og fikk dem dokumentert:) Selv om jeg ikke fikk dem på samme bilde da. Tror kanskje ikke jeg hadde koset meg så med dem om dette var min hage. Om jeg hadde hatt jevnlig besøk av rådyr som momset på roser og andre godsaker ville jeg blitt sprø. Men det fins jo rådyr-sikre vekster også da. Unsett- jeg ble nå i godt humør av å se dem jeg:)
God helg!

5 kommentarer:

 1. Fine dyr men IKKE i min hage :O
  Her tar de allt uansett hvilke skremsler jeg ordner :(
  Ha ei fin helg.

  SvarSlett
 2. Du har min sympati! Svigermor har en "flokk" på tre stykker som kommer på daglig besøk året om. Ikke mye morsomt. Som sagt, hadde dette vært min hage hadde det ikke vært så kos.
  God helg:)

  SvarSlett
 3. Takk for koselig kommentar på bloggen min. Må ha løk er de mest vanlige og ukompliserte for meg, de som kommer igjen år etter år. Perleblomst, krokus, allium. Tulipanene kjøper jeg nye hvert år. etter blomstring drar jeg de opp og kaster løken i søpla, det grønne i komposten. Tulipaner gjenblomstrer for dårlig til at jeg gidder å bale med dem. Ha ei fin uke :)

  SvarSlett
 4. Oy!! så flotte hjortebilder , Marit.

  SvarSlett
 5. Turid: Takk for tips! Jeg har faktisk satt ned noen av dem:) Jeg visste ikke at tulipaner var så vanskelige å få til å komme om igjen- har satt ned en pakke i år, blir spennende å se hvordan det går da:)
  Marit: Takk takk:)Må bare si at jeg redigerte bort skinn i øynene på dem, så bildene er litt manipulerte altså:)
  Ha en fin dag begge to!

  SvarSlett