torsdag 13. oktober 2011

Fugler i hagen

På søndag kveld satte mann og barn opp en fugle-forer med solsikkefrø og fra mandag morgen har det vært full aktivitet! Kjøttmeis og blåmeis er det mest av, men det er også en spett av et eller annet slag, og det har vært en masse finker. Fugleboka ligger pakket ned så eksakte navn har jeg ikke:)  Uanset er det koselig når det er litt liv utenfor vinduet!

7 kommentarer:

 1. Hei Maria!
  Ja, det er veldig koselig med liv i hagen. :)
  Vi ser vår fuglematestasjon fra kjøkkenvinduet, og der elsker ungene å stå og følge med!

  SvarSlett
 2. Hei Nina!
  Helt enig - dette er stas for både store og små! Vi har også satt vår stasjon opp ved kjøkken/spisebord området. Velig kjekk plass:) Det eneste som bekymrer meg litt er at det stadig er noen fugler som deiser inn i vinduene. Men ingen har fått varige mèn enn så lenge- får håpe de lærer etter hvert?
  Ha en toppen dag!
  Maria.)

  SvarSlett
 3. Ops! Det ble visst bare ett øye på det smilefjeset der:)

  SvarSlett
 4. Her har det vært rene vårstemningen på fuglene :)vi har hatt en solskinnsdag etter uker med regn og det gjorde godt for de med og uten vinger ;D

  SvarSlett
 5. Vi har også hatt mye regn i det siste og da er det godt med noen solfylte dager selv om det er ganske kaldt:) Med så mye regn lurer jeg på hvordan det skal gå når tælen setter inn...med blomstene mener jeg:)
  Ha en fortsatt fin kveld!
  Maria:)

  SvarSlett
 6. Det er så koselig med småfugler i hagen. Jeg liker også å følge med og prøve å finne ut hvilke fugler som er på besøk. Nå er det vel snart på tide å trappe opp foringen hos meg også.

  SvarSlett
 7. Jeg skulle jo ha hatt et større reportoar av fuglenavn jeg kjenner godt, og her er det veldig basic nå om dagen uten fugleboka :)

  Må takke dere alle sammen for koselige komentarer, det er så koselig med et nettverk av personer som er interessert i de samme sakene!

  God helg!
  Maria:)

  SvarSlett