søndag 30. november 2014

Google+ ???

Sjekket mailen og så kom det plutselig opp et bilde fra bloggen som var fikset på med teksten Google + supereffekter. Hva i allverden er det?? Jeg har jo sett at andre har flotte google + sider, men aner altså ikke hva greia er. Hverken bilder eller google + :) Jeg har en masse tekniske ting jeg må lære meg - Jeg ligger etter! Er imponert over meg selv for jeg kom meg på instagram for to uker siden. Snapchat forstod jeg meg på etter at par dager med tull men nå står altså google + for tur.....Hjelp!!??

Hva er egentlig greia med kretser?? Jeg prøver og feiler meg frem! Aner meg at adventstiden i år blir brukt på å lære meg saker...

Riktig god advent :) 

4 kommentarer:

 1. Gmail er en del av Google. Jeg tror, bare tror at Blogger også er det.

  jeg har av en eller annen Google + og noen få innlegg ble publisert der også, men jeg forstår ikke poenget med det. Heller ikke kretser.

  SvarSlett
 2. Jeg publiserer blogginnleggene mine på google+ også. For å gjøre det trykker du på dele-knappen. På google+ ligger innleggene til de jeg følger fortløpende. Da er det enkelt å se hva andre har skrevet, og det er mulig å klikke seg inn på innleggene man vil lese. Jeg synes det er kjekt.

  SvarSlett
  Svar
  1. må sette meg inn i dette altså, det er bare så tiltak :) Jeg tror jeg har klart å legge til at jeg vil følge noen. Bare å brette opp ermene og sette igang!

   Slett
 3. Google + er deres motstykke til Facebook. Dette med kretser er vel det samme som venner på fb. Jeg bruker begge deler veldig lite, så jeg kan ikke hjelpe deg så mye :)

  SvarSlett