lørdag 1. november 2014

Vårblomstring 2014

På bloggen til Furulunden er det nå en konkurranse med vårblomstringen 2014 som tema. Flott anledning til å mimre litt i bildearkivet! Og premien er også flott - vasen Boble :)  

Det er et hjørne av hagen som jeg er så svak for, og det er der akeleien Nora Barlow står sammen med tulipan og snøballbusk. De veksler så fint i mai, først kommer tulipanene, så snøballbusken og Nora til slutt. Fargene harmonerer og formene varierer- jeg vet det funker, for selv om magnolia, allium, gressløk, humleblomst, honningkonoppurt og mye annet fint blomstrer, så er det altså kombinasjonen på bildet under som drar øyet til seg i hagen. Uansett om jeg er ute eller inne er det dit øyet vil.Når det endelig blomstrer i hagen om våren så har jeg litt vanskelig for å plukke blomster og sette dem inn - de dør jo så fort! Derfor er det så koselig å kunne plukke "ugress" ved veikanten- her kan man jo gå helt bananas og ta masse med seg inn. Hundekjeksen jeg tok inn i år gjorde meg glad hver eneste dag og ikke minst stod den lenge- dobbel bonus :) 
Selv om vi nå er i november er en av de flotte tingene med høsten alle forventningene knyttet til neste vårs blomstring. Tror vi gleder oss alle mann!

Maria :)

1 kommentar:

  1. Skikkelig fint hjørne med en sammenplantingen. Å, ja vi gleder oss alltid over våren vi hagere :) Hyggelig at du bidrar i konkurransen

    SvarSlett