mandag 4. mai 2015

Nytt bed mot sør

Jeg husker jo ikke på å ta før-bilder, men at jobben blir gjort teller mest :)Vi har altså laget et nytt bed! Jeg fikk roser til bursdagen og en av dem jeg valgte var Kiftsgate. Den er plantet lengst bort i bedet, mot bilen. 

 Vesla hjelper til i hagen som alltid og er for anledningen kledt i knall orange jakke- viktig å synes i gata!

Ellers så har jeg plantet flere typer astilbe og diverse rosa og hvite blomster. Var luksus å bare gå rundt i hagen; Jeg vil ha den, og den ...og bare ta med meg det jeg ville ha og samle det i et nytt bed :) Mer gjennomtenkt både med hensyn til farger og høyde. Anbefales! Blir spennende å se hvodan bedet utvikler seg, noen av plantene taklet ikke flytten helt, så vi får nå se :) 

God uke!!

3 kommentarer:

 1. Flott med nytt bed, og det ser jo ut til at det er på et std dere vil ha glede av det omtrent daglig. Jeg skal nok også grave litt i år, men må vente til feriehagesesongen er i gang for fullt. Vet heller ikke hva jeg skal plante, men det finnes en del selvsådde geranium pluss at flere stauder står for tett eller kan deles. Å plukke fra egen hage er bare helt supert! :)

  SvarSlett
 2. Moro med nye bed! Jeg klarer aldri å lage bed som går i de "riktige" fargene, for som plantesamler blir det plassen som avgjør hvem som kommer hvor, men det er sjarmerende med kaosbed også synes jeg ;))

  Ha en fin uke!

  SvarSlett
 3. artig med nye bed :) Spennende å se resultatet utpå sommeren. Her er hagen desverre full :( Ikke plass til nye bed i det hele tatt, men jeg graver da opp igjen en del :)

  SvarSlett