torsdag 18. april 2013

En treg start på våren.

Jepp! Her går det tregt om dagen! Men i dag smeltet den siste snøen i hagen, og vi fant krokus knopper i går :) Så våren kommer jo så småningom. Men denne vinteren har vært laaaang! Jeg har egentlig vært ganske flittig og sådd en masse, men kanskje 5% har spiret : (  Aner ikke hva som har skjedd med den sådden der. Men i kjøkkenvinduet står det nå flere tomatplanter, så de har jeg ihverfall lykkes med noe bedre :) I helgen som var fikk jeg også vasket drivhuset og jeg har begynt å fylle potter med jord. Litt smått og godt på gang på hagefronten med andre ord. Jeg lurte veldig på om jeg skulle ta bilder av hagen, men det er så trist og leit der ute at jeg heller tar frem et gammelt bilde. Litt juks, men men :)

Ønsker en fin ukeslutt!!6 kommentarer:

 1. Så hyggelig å høre i fra deg! Ja, nå kommer våren for fullt over hele landet, og godt er det. Den har vært veldig etterlengtet i lang tid nå... :-)
  Ha en fin helg. Klem Marit

  SvarSlett
 2. Helt enig. Vinteren har vært laaang, og våren har virkelig latt vente på seg. Men nå nærmer det seg :) Kjempekoslig å høre fra deg igjen forresten. Ha en kjempefin helg! Klem!
  PS: Frøene jeg fikk av deg spirer som bare det!!! :D

  SvarSlett
 3. Det er først de siste dagene at våren har satt fart her også, og nå klør det skikkelig i hagefingrene.

  Håper på mere varme fremover, så kommer det til å sprute i hagen!

  Klem

  SvarSlett
 4. Hold ut, det grønnes snart! :-) Flott bilde, jeg digger perleblomster - de ser alltid så sunne og friske ut med perleklokkene sine.

  SvarSlett
 5. Så koselig med innlegg fra deg igjen :) Det våres sakte, sakte her også. Anisisopfrøene jeg fikk av deg vokser og gror :)
  Ønsker deg ei strålende helg og en stor klem.

  SvarSlett
 6. Ja, det ser endelig ut til at vinteren slipper taget :)

  SvarSlett