tirsdag 30. oktober 2012

Magefølelser og slikt

Jeg har de senere årene erfart at det å stole på egen magefølelse er veldig lurt, og det gjelder de fleste små og store aspekt i livet. Nå for tiden er det derimot helt andre følelser magen setter i sving! Har laget et rim som forklarer det hele til ungen min som har lurt på hvorfor jeg ikke har det så bra om dagen;
Når jeg har barn i magen
er jeg kvalm hele dagen
Kvalme, oppkast, luktesans som en hund og forvridde smaksløker har virkelig satt meg på prøve. Jeg har aldri følt meg så dårlig, i hvert fall ikke over så lang tid! Slik var det ikke sist jeg var gravid så jeg ble tatt litt på senga. Som konsekvens har det blitt lite blogging og kikking på andres sider, ja lite av alt egentlig. Det er egentlig litt synd at jeg kaster opp så mye ellers så tror jeg at jeg kunne fått en god posisjon innenfor tollvesenet med min eksepsjonelle luktesans;)
Når det er sagt er vi skikkelig glade her i heimen og vi venter spent på et lite nurk i mai. Jippi!

Et annet søtt nurk :)

9 kommentarer:

 1. Gratulerer masse :)Så koselig med nytt nurk, og så i mai, årets vakreste måned. Trøstens ord? Måtte kvalmen gå over etter hvert, jeg krysser fingrene for deg å det. Mitt første svangerskap bestod av oppkast i 7 mnd, rart jeg fikk to barn egentlig ;)
  Klem fra Tua, som gleder seg til å følge deg videre.

  SvarSlett
  Svar
  1. 7 mnd! Oj oj...håper ikke det varer så lenge. Skal si du er sporty som hoppet ut i ny graviditet etter det:) Og tusen takk for frø! Kvann er satt i potte, krysser fingrene:)

   Slett
 2. Gratulerer med en ny verdensborger på vei! Jeg slapp billig unna med kvalme, kan ikke huske jeg var plaget med det. Men fikk bekkenløsning så det holdt i de to siste svangerskapene, så det er mange plager som kan følge en graviditet. Lykke til fremover!

  SvarSlett
 3. Gratulerer med barn i magen! Kvalme er ikke noe særlig, håper det går over. Lykke til fremover!

  SvarSlett
 4. Så utrolig koselig! Gratulerer så mye!
  Håper du vil føle deg bedre etter hvert! Lykke til.

  Klem

  SvarSlett
 5. Gratulerer, så koselig! Mai er en fin måned å få barn på! Kvalm? Da er det vel jenta som kommer :) Håper verste kvalmen gir seg snart, for det er travelt i lengden!

  SvarSlett
 6. Så hyggelig med baby. Jeg kan heller ikke huske at kvalmen var så ille. Husker mer trettheten og vondt i ryggen.

  SvarSlett
 7. Tusen takk for gratulasjoner og sympati! Håper kvalmen går over snart, så ille var det ikke i det hele tatt med førstemann! Lover å komme sterkt tilbake i blogge-verden bare det verste gir seg!

  SvarSlett
 8. Så koslig, Maria!!! (ja, ikke kvalmen og det da,men..) Kanskje det kommer en jente da..... Hadde også mye rare plager og var kvalm mesteparten av svangerskapet med nr 2. Helt forskjellig fra nr 1. Blir spennende uansett! Gleder meg til å følge med :)

  SvarSlett