tirsdag 7. februar 2012

Avskåret fra omverdenen.....

Plutselig er det som verden har fjernet seg vekk fra meg og ensomheten siger inn.... Vi har nemlig ikke internett i heimen :( Mens telenor bruker uforskammet lang tid på å finne ut hva som er galt har vi ikke internett hjemme. Det er utrolig upraktisk! Ingen mail blir lest, regninger betalt eller morsomme blogger lest.... Og ingen innlegg får jeg postet.

Nå kan det hende at noen kvikke  tenker " Jammen du skriver jo et innlegg nå" og det stemmer jo.....jeg skriver det fra biblioteket. Men her kommer jeg jo ikke til å sitte hver dag for stolene/bordene gir meg kink i nakken når jeg må skrive på dataen. Og å skrive på dataen er ca 80% av jobben min nå så ....tror ikke jeg vil sitte her hver dag nei.

Nei, vi må nok finne på en smart løsning på dette. Vi kan jo ikke være flere uker uten internett. Lurer seriøst på å bytte internettleverandør, kanskje til en med kundeservice denne gangen???

Ønsker alle en fin uke uten internettproblem:)
Klem

6 kommentarer:

 1. Stakkars deg, håper det blir orden på det raskt.
  *trøsteklem*

  SvarSlett
 2. Vet vel ikke om noen internettleverandører er helt til å stole på.

  SvarSlett
 3. Huff ja, det der vet jeg alt om. Men her er det kun telenor som leverer, så da har jeg ikke annet valg enn å bruke de. Håper det ordner seg snart.

  SvarSlett
 4. Ja noe så irriterende,var uten i mange uker etter Dagmar.Vi byttet til Ice og det har fungert bra foreløbig :)

  SvarSlett
 5. ...kjempeirriterende når internett er borte!
  Her har vi vært uten tv i dag...det er også et irritasjonsmoment...da er det nemlig mer interresant å finne noe man faktisk skulle sett!
  Ha en fin kveld.
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 6. Takk for sympati! Jeg har virkelig kjent meg avskåret fra alt de siste dagene- godt å være på plass igjen:)

  SvarSlett