søndag 22. februar 2015

Frø, hage, hus og heim.Her i huset er det full rulle. Jeg som ikke skulle ha flere frø endte opp med mange nye :) I tillegg er hagen rasert etter snekker-aktivitet på tomta (her kommer det bilder snart). I dag var det så nydelig vær at jeg like godt klippet bringebærhekken- bort med fjorårets kvist-kvast! Det var godt å komme ut for her har vi hatt omgangssyke i en uke, har aldri opplevd at det har vart så lenge og at vi har blitt så syke før. Ingen av oss som ble syke er helt på topp ennå. Summasummarum: hagen er i kaos men på bedringens vei og det gjelder oss i heimen også :) 

Ønsker en riktig god ny uke!

4 kommentarer:

 1. Hei
  Frø får vi vel ikke nok av. Jeg har ikke sådd frø på flere år, men det skyldes heller tiden (som jeg skulle ønske at jeg hadde)
  Ønsker deg en fin uke.
  Klem Vivi

  SvarSlett
 2. Så gøy med nye frø! Jeg pleier å bestille noen frø, men i år er det foreløpig ikke blitt noe. I stedet har jeg brukt opp noen gamle restefrø - som faktisk spirer :) Lykke til med sådden!

  SvarSlett
 3. Det er fort gjort å falle i "frøfella":) Det jo så mye man bare mååå ha.

  SvarSlett
 4. He-he, frøfella har vi gått i alle :) Så bra dere er på bedringens vei, her herjer influensaen og snøstormene for tiden.
  Ha ei finfin og frisk uke.

  SvarSlett