fredag 29. august 2014

Høst-hage
Jepp, nå er september rett rundt hjørnet og høsten er her. Men....for å være ærlig, høsten har vært i hagen i flere uker allerede. Varmen i sommer har ført til en tidlig høst. Jeg synes våren og sommenen har gått utrolig fort i år. Det startet med laging av hylleblomstsaft og marmelade, så var det diverse jordbær, bringebær, rips, tomater og nå tilslutt bjørnebær. Og nå har jeg glemt å nevne rabarbra og solbær :) Det blir egentlig litt godt med høst og et roligere tempo. Men....vi har mange planer, så hvor rolig det egentlig blir er en annen sak! Vi skal nemlig bygge på heimen og det innebærer også en del arbeid i hagen med å flytte planter og diverse. Spennende tider!

3 kommentarer:

 1. Spennende prosjekter! Ja det er godt med høst på en måte, men jeg må innrømme at jeg foretrekker sommeren ;-)
  God helg!

  SvarSlett
 2. Det er både godt og litt vemodig at sommeren er på hell. Fremdeles er det mye som blomstrer i hagen. Så er det jo kjekt å ha nye prosjekter på gang. Før vi vet ordet av det er våren på vei:) Lykke til med dine spennende prosjekter.

  SvarSlett
 3. Helt greit med høst nå synes jeg. Litt hvile før det hele starter igjen i januar med såing av stemor og chili. Men først står drivhusvask, pottevask, nedklipping, koking av sommerens tomater, tyttebærplukking, løklegging.....innimellom jobbing......
  Puhhhh
  God helg Maria, håper dine spennende høstprosjekter blogges i rikt monn.
  :)

  SvarSlett