fredag 11. november 2011

Kompost!Endelig har jeg fått kompost! Var på kompostkurs tidligere (se innlegg i oktober) og nå har selve bingen kommet. Bingen er ikke nydelig akkurat, men den får stå slik frem en stund. Nå har vi hengt opp mat stasjon for fuglene rett ved  i tillegg så tenker nok at vi må få en pen løsning etterhvert:) Det er litt i seneste laget å starte en kompost kanskje, men jeg prøver likevel, for det er jo så mildt. Om det ikke skulle fungere så fikk jeg et bra tips på kurset; å tilsette en liter kokende vann med sukker i. Skal gi komposten en sjanse selv først, om ikke så blir det nødløsning:) Noen av dere som har komposterfaring og har noen tips å dele med dere?
Ha en fin fredag og god helg!!

Maria:)

3 kommentarer:

 1. Mitt tips er: bruk mye strø, da får du flott jord. Ikke la komposten verte for blaut.


  Klem og lukka til!

  SvarSlett
 2. Har bare kaldkompost her, det går tregt. Bør nok investere som deg i en varmkompostbeholder. Hold oss gjerne oppdatert :) God helg.

  SvarSlett
 3. Mye strø og lite vann høre lurt ut! Og så vil jeg tipse om av noen kommuner selger kompostutstyr billigere enn i butikkene, i min kommune får man også avdrag på kommunale avgifter. Verdt å sjekke ut:)

  Klem Maria:)

  SvarSlett