tirsdag 11. november 2014

Sommer!

Furulunden har igjen konkurranse, og siden jeg er godt inne i sommer-mimringen allerede henger jeg meg på! Gjør det du også- du kan vinne vasen Boble. 

Verdens beste sted på jord for liten og stor om sommeren- det er på hytta! Og i år var det en plante som virkelig gjorde mye av seg under blomstringen: Kryp-sitrontimian!

Denne er så fin å ha i hagen. Ikke plass sier du? Bare å ta vekk litt plen eller finne en pytteliten jordflekk og så sprer den seg fint. Det blir vakre lave tuer som lukter nydelig når en tråkker på dem eller kjører over med gressklipper. Men hvem kan vel klippe ned en så vakker plante?? Smaker godt gjør den også. Dessuten er den lett å ta avlegger av så her kan gleden nytes flere steder i hagen, og av venner og kjente som ønsker seg en i egen hage. 

En humle og biemangnet er den også :) Noe for alle! Dette er en av mine favoritter fordi den er så allsidig og gir så mye, smaker godt, lukter godt og ser nydelig ut. Anbefales på det sterkeste:) 5 kommentarer:

 1. Så hyggelig at du er med i konkurransen og på å spre litt hageglede!

  SvarSlett
 2. Veldig kjekk og villig plante å ha i hagen :-)

  SvarSlett
 3. For et herlig teppe av kryptimian. Hos meg har den fritt leide også:) Nydelig duft, fargerik og en humlemagnet.

  SvarSlett
 4. Så tett og fin din er! Kryptimian er absolutt verdt å ha i hagen.

  SvarSlett
 5. Sitrontimian er nydelig både å se på, lukte på og som krydder. Jeg plukker inn og tørker til alle vinterens fiskemiddager. Kan anbefales :)

  SvarSlett