tirsdag 24. juni 2014

Fin blomsterkombinasjon

Jeg synes det er vanskelig å lage fine blomsterkombinasjoner i bedene. 
Problem 1: jeg holder meg ikke til planene. 
2: når jeg holder meg til planene er det alltid noe som dør i rabatten, så putter jeg noe annet inn i steden :) 
3: jeg er ikke så nøye på det, hagen er jo mest for kos!

Men dette ble nå ganske fint !


Kryptimian, rose og storkenebb


Ha en nydelig uke!

6 kommentarer:

 1. Godt å høre det er flere som ikke holder seg til planene ;) Jeg har så lett for å impulshandle planter, gjerne med feil farge eller høyde, så er det bare å finne en ledig plass (i feil bed) og plante i vei..... Resultatet er kaoshage ;)

  SvarSlett
 2. Sånn er det her også... ;-) En plante som dør, og vips så står det noe helt annet der i steden. Hage skal være kos ja, så det med farger og komposisjoner får andre ta seg av. Jeg bare koser meg med hagen :-)
  Det ble veldig fint med de tre plantene hos deg!

  SvarSlett
 3. Jeg synes det er skikkelig moro å planlegge fargekombinasjoner, høyder etc., men hagen lever sitt eget liv, så det blir ikke alltid som tenkt. Det positive er da at plantene har funnet egne kombinasjoner i stedet som jeg ikke har tenkt på :) Jeg synes det har fungert å på forhånd bestemme hvilke farger jeg vil ha de enkelte bedene og så forsøkt å holde meg til det når jeg kjøper, sår og planter. Men uansett hvilken tilnærming man har - fint blir det som regel!

  SvarSlett
 4. Det er jo dette som gjør hage så gøy, og man lærer av sine feil og prøvelser. Har nok opplevd det samme som deg noen ganger.

  Klem Vivi

  SvarSlett
 5. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 6. Helt enig med deg i at hage skal være mest kos! Hvis man skal ergre seg over "feile" fargekombinasjoner eller at ikke alt harmonerer blir det ikke kos men stress! Synes det ser flott ut!
  Hilsen Anne-Kristin

  SvarSlett