fredag 7. desember 2012

I ujevn takt

Nå har det vært stille fra meg lenge p.g.a. svangerskapskvalme, men nå begynner jeg å føle meg litt bedre. Det eneste kjipe er at hele høsten har gått og de fleste hage-planene har ikke blitt gjennomført fordi jeg har vært så dårlig. Men nå som vinteren kommer, med tele og frost- ja da begynner jeg å føle meg bra! Snakk om å gå i utakt- hagen og jeg :)

På den andre siden er det godt å kunne ta det med ro på hage-fronten også. Drivhuset kan jo vaskes til våren og frø kan sås i januar. Men jeg kjenner det klør i fingrene, for jo mer jeg får gjort nå jo mindre stress blir det til våren, dessuten synes jeg jo det er kos å holde på ute i hagen!
Forsøker å laste opp noen bilder her på bloggen, men det går visst heller ikke i dag. Står at jeg har brukt opp min kvote her på blogger?? Noen som vet hvordan jeg kan få fikset det?

Ønsker alle en god helg og så blir det forhåpentligvis noe mer action på blogger- fronten fremover:)Klem!

7 kommentarer:

 1. Det er visst mange som har opplevd det samme i det siste. Det er stund siden jeg måtte kjøpe meg mer plass.

  SvarSlett
 2. Godt du føler deg bedre iallefall. Hagen kan gjøres neste år også, eller året etter er igjen.
  Ha ei finfin helg.

  SvarSlett
 3. Så fint at du endelig er kvitt kvalmen! Det er slitsomt å gå og være kvalm hele tiden. Angående bloggen, må du nok kjøpe mer plass, men jeg vet ikke hvordan det gjøres rent praktisk! Håper noen kan hjelpe deg, for det er jo ganske kjedelig når en ikke kan laste opp flere bilder! Ønsker deg lykke til på alle måter!

  SvarSlett
 4. Så bra at kvalmen er bedre! Jeg har heller ikke vært borte i det med bilder og kjøpe mere plass, så jeg kan dessverre ikke hjelpe deg jeg heller. Håper du finner ut av det! Ha en fin helg, klem!

  SvarSlett
 5. Hei hei.....vil bare ønske deg et godt nytt år! :)
  Klem

  SvarSlett
 6. Hei!

  Jeg fikk også beskjed om at plassen min var brukt opp. Så jeg fulgte de instruksene jeg fikk og kjøpte mer plass - da virket alt igjen.
  Godt formen er bedre:)
  Lykke til med hagingen og rugingen i 2013.

  SvarSlett
 7. Gratulerer med baby i magen, det blir spennende tider fremover, håper du ikke er kvalm og uggen hele tiden, så er det å håpe på en fin vår og en snill unge som kan la deg få stulle med plantene dine.
  Ha en fortsatt god uke.
  Klem fra Kristin

  SvarSlett