mandag 10. september 2012

Som brev på posten

Som brev på posten er et svensk uttrykk som ikke har noe å gjøre med hverken post eller brev, men jeg har vært på posten i dag og postet brev! Nå håper jeg de kommer trygt frem i løpet av uka!  Her i heimen går dagene fryktelig fort og denne uka har vi noe på tapeten hver eneste dag. Det er litt mye. Da er det godt med en hage å slappe av i! Altfor sent sådde jeg lövkoja (var det gresk?) og lurte veldig på om de ville rekke å komme i blomst- Det gjorde de! Og om kvelden lukter de godt i hagen! 
Plante som ser fin ut og vokser raskt! Fargen på blomstene kommer ikke så bra frem på bildet men de er altså lyselilla.

Ønsker dere en fin mandag og en lugn vecka!

3 kommentarer:

 1. Så fin levkøyen din var! Det ser ut som den gjør mye av seg, og selv om du sådde den seint så har den jammen tatt det igjen i blomstring nå! Kjempefin er den!

  SvarSlett
 2. Så flott den var! Fin farge på den. Du må ta det litt med ro da, og få nyte hagen din også. Klem

  SvarSlett
 3. Annette Bugge Helle11. september 2012 kl. 17:49

  Hei Maria,

  Tusen, tusen takk for frø, Maria!! De kom i posten idag(helt trygt helt frem!), i en fin konvolutt og nydelig pakket inn! Og til og med bonusfrø - revebjeller rød og hvit! Det var en utrolig hyggelig overraskelse, og gjorde meg så glad midt på en mandag! Gleder meg til neste år når de springer ut! (forhåpentlig!)Ha en fortsatt fin høst, Maria, titter innom bloggen din av og til!

  Hilsen Annette

  SvarSlett