fredag 18. mai 2012

Hage-fredagBatteriet på kameraet har takket for seg så her er et bilde fra mai 2007 i vår kolonihage.
Husker ikke om jeg eller min mann tok det:)

Ja, i dag har jeg  gått ut i det fine været og satt endel revebjeller og akeleier i skråen. Ikke bare kom jeg på en masse jobb relaterte ting mens jeg holdt på, men jeg fikk gjort hagearbeid også- det var kjekt det! Så nå har jeg notert ned alt jobb relatert og skråen er påbegynt. Jeg tror det er ok å sette planter ut her sørpå nå. det skal nok mye til før det blir minusgrader nå:) Det håper jeg i alle fall.

Jeg har også begynt å binde opp tomatene i drivhuset i dag. Det er vel egentlig ikke nødvenlig allerede, men jeg hadde lyst å forsøke og da var det like greit å gjøre det. Tror jeg fant en grei måte å fikse det på, men er ikke helt sikker....Kanskje det er bedre å ha bambuspinner i steden for å ha tråd? Forsøker tråd i år og virker det ikke så forsøker jeg noe annet neste år:)

Nå i helgen skal vi være med venner og familie, og har vel egentlig ikke de helt store planene. Det er deilig! Ønsker alle en fin helg!!

2 kommentarer:

 1. Tror heller ikke det blir minusgrader. Det er meldt fint og varmt vær framover. Gleder meg til å få ut resten av sommerblomstene!

  SvarSlett
 2. Nei, nå bør det snart være slutt på minusgradene. Håper sommervarmen kommer snart, slik at vi kan kose oss ute!
  Jeg må nok vente litt, for her kan det nok hende at det blir kaldt.
  Håper du deler din erfaring med å binde opp tomatene. Jeg har liksom ikke helt funnet den beste måten enda, men prøver hvert år!

  Ha en fin kveld. Klem

  SvarSlett