tirsdag 6. mars 2012

Planlegging av kjøkken

Det er mer enn planlegging av hage vi holder på med her i heimen om kveldene. Vi skal nemlig ha et nytt kjøkken! Det vi har ser pent ut på avstand men det er bare juks. Skuffene fungerer ikke ordentlig og ikke skapene heller. Det er også en "kjøkken-øy" som deler rommet i to og i praksis gjør det at vi har to smååå kjøkken-rom. Og ingen av de to delene er store nok til daglig bruk.

Dette visste vi selvfølgelig når vi kjøpte huset for noen måneder siden, selv om vi begge er litt overrasket over hvor vanvittig upraktisk det egentlig er. Så nå skal det bli nytt. Vi sitter og surrer på Ikea sine sider og det tar en evighet- for et upraktisk program! Vi har blitt enige om selve utformingen, dvs hvor vi skal plassere kjøkkeninnredningen, men mye av det andre gjenstår. Tror kanskje vi tar hvite dører. Bildene gir ikke så godt inntrykk av hvordan skapdørene ser ut, hverken i dataprogrammet eller på ikeas hjemmesider, så vi får ta en tur inn og kikke.

Er det noen av dere som har erfaring med ikea kjøkken og som ev. har noen bilder å dele?
Ha en fin kveld :o)

2 kommentarer:

  1. Vi har Lidingö fra IKEA og er veldig fornøyd med skap, hengsler og innredning. Jeg synes kanskje det litt for fort blir hakk i de harde malte skapdørene. Malingen tåler blant annet ikke dampen fra oppvaskmaskinen. Jeg antar at dette vil være det samme for tilsvarende dører fra andre produsenter.

    I dag ville jeg valgt Ramsjö hvit.

    SvarSlett
  2. Har ingen erfaring med IKEA kjøkken, men jeg har stor tro på at dere finner et kjøkken som dere blir fornøyd med! Spennende da å forme et nytt rom og jeg ønsker dere masse lykke til! Klem

    SvarSlett